Coaching

Samen op ontdekkingstocht

Tijdens het 1-op-1 coachingstraject gaan we samen op ontdekkingstocht om jouw coachdoel te realiseren aan de hand van het verandermodel, wat bestaat uit drie stappen: Bewustzijn, mogelijke acties en acties. Een traject om het coachdoel te realiseren bestaat doorgaans uit 5 tot 6 sessies.

Coaching

Samen op ontdekkingstocht

Tijdens het 1-op-1 coachingstraject gaan we samen op ontdekkingstocht om jouw coachdoel te realiseren aan de hand van het verandermodel, wat bestaat uit drie stappen: Bewustzijn, mogelijke acties en acties. Een traject om het coachdoel te realiseren bestaat doorgaans uit 5 tot 6 sessies.

Verandermodel Loek Migchelbrink

Klik om te vergroten

1 op 1 coaching

Samen op ontdekkingstocht

Tijdens het 1-op-1 coaching traject gaan we samen op ontdekkingstocht om jouw doel te bereiken. We maken hierbij gebruik van het verandermodel, dat aan de linkerkant staat afgebeeld. Tijdens het intakegesprek starten we bij het punt ‘Nu’ en gaan we samen het proces aan om het ‘Doel’ te realiseren. Dit verloopt niet in een rechte lijn, maar via drie stappen.

Eerst richten we ons op de stap van ‘Bewustzijn’, waarbij we onderzoeken welke patronen, overtuigingen of waarden jou belemmeren om het coachdoel te realiseren. Vragen zoals ‘Wie ben ik?’, ‘Wat drijft mij om de dingen te doen zoals ik ze doe?’ en ‘Wat vind ik belangrijk in mijn leven?’ zullen beantwoord worden. Daarna kijken we naar de ‘Mogelijke acties’ die jij kunt ondernemen om dichter bij jouw coachdoel te komen. Vervolgens gaan we over tot de concrete ‘Acties’ die jij gaat ondernemen om het coachdoel te realiseren.

We streven hier altijd naar een blijvende gedragsverandering, zodat jij ook na het coachtraject de behaalde resultaten kan blijven integreren in jouw leven. Een traject om het coachdoel te realiseren bestaat doorgaans uit 5 tot 6 sessies van 60 minuten.

Coachdoelen van eerdere coachees variëren van persoonlijke doelen (bijvoorbeeld relaties, persoonlijke ontwikkeling of depressie) tot professionele doelen (loopbaan-coaching, burn-out of werk-privé balans). Een 1-op-1 coachtraject is altijd persoonlijk afgestemd op de coachee en het daar bijhorende coachdoel. Waarmee kan ik jou helpen?

Locatie: Generaal Vetterstraat 71A te Amsterdam of online

Kosten: €100 per sessie (excl. BTW)

Kosten: €100 per sessie (excl. BTW)

Waarom is deze coaching geschikt voor jou?

Als je een situatie wil veranderen, moet je jezelf veranderen. - Loek

Pamela van der Pol
Pamela van der Pol
02/11/2023
Bij Loek heb ik een aantal coach sessies gedaan, omdat ik vast liep in mijn huidige werk. Loek heeft mij geholpen terug te gaan naar de basis. Door verschillende oefeningen kwam ik meer over mijzelf te weten. Waardoor ik nu beter weet wat ik wil en kan. Loek neemt alle tijd voor je kunt veilig open je verhaal aan hem kwijt. Dankjewel!
Liam Swan
Liam Swan
26/10/2023
I have been training with Loek for 3 years now and doing so has improved my physical as well as mental wellbeing. He is a very knowledgable coach, keeps training sessions fresh and is always a friendly face to talk to. Working out with him is often the highlight of my week. I can definitely recommend him to help with any goals you wish to achieve
Maik de bruijn
Maik de bruijn
22/10/2023
Na meerdere jaren met Loek te hebben samengewerkt, kan ik zeggen dat hij een gepassioneerde en trainer en coach is die erg begaan is met zijn cliënten. Naast kennis over alle aspecten van sport en beweging weet hij ook veel over gezondheid en voeding. Ik leer nog steeds elke week nieuwe dingen van Loek en kijk elke week weer uit naar een intensieve trainingssessie die mij elke week fysiek en mentaal sterker maakt en mij ook precies genoeg uitdaagt.
Rens Haen
Rens Haen
08/10/2023
Mooie mensen en mooie inzichten op het Levenskracht seminar. Loek heeft een waardevolle aanpak vormgegeven waarmee je met focus en plezier richting je doelen toe kunt werken. Aanrader!
Wessel Dekker
Wessel Dekker
06/10/2023
Geweldige dag gehad op het seminar Levenskracht! Loek laat je letterlijk Levenskracht ervaren. Dikke aanrader, als je opzoek bent om meer uit je leven te halen en persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempelige manier wilt ervaren. Het seminar is heel praktisch, diepgaand, maar ook met de nodige humor beleef je een dag vol energie. Je komt meer te weten over jezelf, waar je heen wilt gaan en je verbind echt een volledige dag met jezelf, maar ook met gelijkgestemden. De fysieke workout, ademsessie en het ijsbad waren ook een fantastische ervaring. Kortom: Aanrader en ervaar het zelf!
Marloes Stronks
Marloes Stronks
05/10/2023
De seminar was een hele inspirerende en waardevolle dag, waarbij ik zowel op fysiek als persoonlijk vlak mooie en leerzame ervaringen heb mogen opdoen.
Daan Duijvestijn
Daan Duijvestijn
04/10/2023
Ik heb een hele waardevolle dag gehad bij Loek zijn Levenskracht seminar. Vol energie en nieuwe ideeën terug naar huis gereden. Bedankt Loek!
valesca nieuwenhuis
valesca nieuwenhuis
04/10/2023
Afgelopen zondag heb ik de seminar ''Levenskracht'' bijgewoond onder begeleiding van Loek. Ik zou je zeker aanraden om mee te doen wanneer je voor een belangrijke koerswijziging in je leven staat, dit seminar kan je extra inzichten geven in wat voor jou belangrijk is in deze situatie en welke stappen je moet ondernemen om hier te komen. Een goede stok achter de deur dus! Daarnaast, de dynamiek van de verschillende mensen aanwezig maakte het een gezellige middag waar ik veel energie en inspiratie uit heb gehaald. Dankjewel Loek - je bent hier geknipt voor! Groetjes, Valesca
David da Silva Rosa
David da Silva Rosa
03/10/2023
Loek heeft mij goed kunnen helpen bij het opstellen van doelen en een planning voor mijn onderneming. Loek communiceert super, is betrokken, en heeft het hart op de goede plek. Dankjewel!
Rob Boonman
Rob Boonman
05/07/2023
Het was een inspirerende en leerzame workshop!

Inschrijfformulier Coaching

Laten we samen op ontdekkingstocht gaan