In verbinding met jezelf
Laat mij je verder helpen

In verbinding met jezelf

Wat is in verbinding zijn met jezelf?

In verbinding zijn met jezelf betekent dat je je bewust bent van wie je bent, wat je wilt en wat je nodig hebt. Het betekent dat je je eigen gevoelens, gedachten en behoeften kunt herkennen en accepteren. Als je in verbinding bent met jezelf, voel je je gelukkiger, gezonder en veerkrachtiger.

Hoe kom ik weer in verbinding met mezelf?

Als je je afvraagt of je wel in verbinding bent met jezelf, zijn er een aantal dingen die je kunt doen om erachter te komen. Vraag jezelf eens af:

 • Hoe voel ik me vandaag?
 • Wat vind ik belangrijk in het leven?
 • Wat zijn mijn doelen en dromen?
 • Wat zijn mijn waarden?
 • Wat zijn mijn talenten en kwaliteiten?

Als je het antwoord op deze vragen niet weet, of als je het gevoel hebt dat je niet in overeenstemming bent met je antwoorden, dan kan het zijn dat je de verbinding met jezelf kwijt bent. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om weer in verbinding te komen met jezelf, zoals:

 • Tijd nemen voor jezelf
 • Stilstaan bij je gevoelens en gedachten
 • Bewust worden van je lichaam
 • Je grenzen aangeven
 • Je doelen en dromen definiëren
 • Je talenten en kwaliteiten ontwikkelen

Het Seminar Levenkracht van Loek kan je hierbij helpen.

In verbinding met jezelf

Hoe weet je dat je jezelf kwijt bent?

r zijn een aantal signalen die erop kunnen wijzen dat je de verbinding met jezelf kwijt bent. Denk aan:

 • Je voelt je vaak moe, lusteloos of leeg.
 • Je hebt moeite met het nemen van beslissingen.
 • Je hebt het gevoel dat je niet weet wat je wilt met je leven.
 • Je hebt moeite met het omgaan met stress of negatieve emoties.
 • Je hebt moeite met het onderhouden van relaties.

Hoe voel je verbinding?

Verbinding voelen kan op verschillende manieren. Je kunt je verbonden voelen met jezelf, met anderen, met de natuur of met het universum. Verbinding voelen kan een gevoel van rust, geluk en liefde geven.

Hoe ontstaat verbinding tussen mensen?

Verbinding tussen mensen ontstaat door gelijkwaardigheid, openheid en empathie. Als je je verbonden voelt met iemand, voel je je begrepen en geaccepteerd. Je hebt het gevoel dat je ertoe doet en dat je waardevol bent.

In je kracht staan

Als je in verbinding bent met jezelf, sta je in je kracht. Je weet wie je bent en wat je wilt. Je hebt vertrouwen in jezelf en in je mogelijkheden. Je voelt je gelukkig en tevreden met je leven.

Levenskracht

Levenskracht is het gevoel van energie, vitaliteit en levenslust. Als je in verbinding bent met jezelf, heb je meer levenskracht. Je voelt je fitter, energieker en positiever.

Waarom kiezen voor Loek Migchelbrink?

Als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen om in verbinding te komen met jezelf, dan ben je bij Loek Migchelbrink aan het juiste adres. Loek is een ervaren coach en trainer die gespecialiseerd is in vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Hij helpt je om je doelen te bereiken en om je leven op een gezonde en gelukkige manier te leven.

In verbinding zijn met jezelf is belangrijk voor je geluk, gezondheid en vitaliteit. Als je de verbinding met jezelf kwijt bent, zijn er een aantal dingen die je kunt doen om weer in verbinding te komen. Loek Migchelbrink kan je hierbij helpen. Neem contact met hem op en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Als je een situatie wil veranderen, moet je jezelf veranderen. - Loek

Pamela van der Pol
Pamela van der Pol
02/11/2023
Bij Loek heb ik een aantal coach sessies gedaan, omdat ik vast liep in mijn huidige werk. Loek heeft mij geholpen terug te gaan naar de basis. Door verschillende oefeningen kwam ik meer over mijzelf te weten. Waardoor ik nu beter weet wat ik wil en kan. Loek neemt alle tijd voor je kunt veilig open je verhaal aan hem kwijt. Dankjewel!
Liam Swan
Liam Swan
26/10/2023
I have been training with Loek for 3 years now and doing so has improved my physical as well as mental wellbeing. He is a very knowledgable coach, keeps training sessions fresh and is always a friendly face to talk to. Working out with him is often the highlight of my week. I can definitely recommend him to help with any goals you wish to achieve
Maik de bruijn
Maik de bruijn
22/10/2023
Na meerdere jaren met Loek te hebben samengewerkt, kan ik zeggen dat hij een gepassioneerde en trainer en coach is die erg begaan is met zijn cliënten. Naast kennis over alle aspecten van sport en beweging weet hij ook veel over gezondheid en voeding. Ik leer nog steeds elke week nieuwe dingen van Loek en kijk elke week weer uit naar een intensieve trainingssessie die mij elke week fysiek en mentaal sterker maakt en mij ook precies genoeg uitdaagt.
Rens Haen
Rens Haen
08/10/2023
Mooie mensen en mooie inzichten op het Levenskracht seminar. Loek heeft een waardevolle aanpak vormgegeven waarmee je met focus en plezier richting je doelen toe kunt werken. Aanrader!
Wessel Dekker
Wessel Dekker
06/10/2023
Geweldige dag gehad op het seminar Levenskracht! Loek laat je letterlijk Levenskracht ervaren. Dikke aanrader, als je opzoek bent om meer uit je leven te halen en persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempelige manier wilt ervaren. Het seminar is heel praktisch, diepgaand, maar ook met de nodige humor beleef je een dag vol energie. Je komt meer te weten over jezelf, waar je heen wilt gaan en je verbind echt een volledige dag met jezelf, maar ook met gelijkgestemden. De fysieke workout, ademsessie en het ijsbad waren ook een fantastische ervaring. Kortom: Aanrader en ervaar het zelf!
Marloes Stronks
Marloes Stronks
05/10/2023
De seminar was een hele inspirerende en waardevolle dag, waarbij ik zowel op fysiek als persoonlijk vlak mooie en leerzame ervaringen heb mogen opdoen.
Daan Duijvestijn
Daan Duijvestijn
04/10/2023
Ik heb een hele waardevolle dag gehad bij Loek zijn Levenskracht seminar. Vol energie en nieuwe ideeën terug naar huis gereden. Bedankt Loek!
valesca nieuwenhuis
valesca nieuwenhuis
04/10/2023
Afgelopen zondag heb ik de seminar ''Levenskracht'' bijgewoond onder begeleiding van Loek. Ik zou je zeker aanraden om mee te doen wanneer je voor een belangrijke koerswijziging in je leven staat, dit seminar kan je extra inzichten geven in wat voor jou belangrijk is in deze situatie en welke stappen je moet ondernemen om hier te komen. Een goede stok achter de deur dus! Daarnaast, de dynamiek van de verschillende mensen aanwezig maakte het een gezellige middag waar ik veel energie en inspiratie uit heb gehaald. Dankjewel Loek - je bent hier geknipt voor! Groetjes, Valesca
David da Silva Rosa
David da Silva Rosa
03/10/2023
Loek heeft mij goed kunnen helpen bij het opstellen van doelen en een planning voor mijn onderneming. Loek communiceert super, is betrokken, en heeft het hart op de goede plek. Dankjewel!
Rob Boonman
Rob Boonman
05/07/2023
Het was een inspirerende en leerzame workshop!

Klaar voor een coachingstraject?

Laten we samen op ontdekkingstocht gaan