Persoonlijke Coach
Persoonlijke groei en succes met Loek

Persoonlijke coach

Persoonlijke coach: samen ontdekken

Als persoonlijke coach nodig ik je uit om samen op een reis te gaan, gericht op het realiseren van jouw coachdoelen. Mijn 1-op-1 coachingstraject is gebaseerd op een verandermodel bestaande uit drie cruciale stappen: Bewustzijn, Mogelijke Acties en Concrete Acties. Gewoonlijk omvat dit traject 5 tot 6 sessies.

Het verandermodel van Loek Migchelbrink

Tijdens onze 1-op-1 coaching gaan we aan de slag met het verandermodel, dat aan de linkerkant is afgebeeld. We starten dit avontuur tijdens het intakegesprek, waar we het punt ‘Nu’ markeren en samen werken naar het ‘Doel’. Onze reis verloopt niet in een rechte lijn, maar volgt een gestructureerde route door drie essentiële stappen.

Persoonlijke coach

Hoe helpt een persoonlijke coach?

Een persoonlijke coach ondersteunt je in het onderzoeken van patronen, overtuigingen en waarden die het behalen van je coachdoelen belemmeren. Het gaat om diepgaande vragen zoals ‘Wie ben ik eigenlijk?’, ‘Wat drijft mij om te handelen zoals ik doe?’ en ‘Wat zijn mijn levenswaarden?’. Daarna kijken we naar de ‘Mogelijke Acties’ en vervolgens gaan we over tot de concrete ‘Acties’ om jouw coachdoel te realiseren.

Wat kost een persoonlijke coach?

De kosten voor persoonlijke coaching variëren op basis van de duur, frequentie en aard van de coachingssessies. Het investeren in persoonlijke ontwikkeling betaalt zich echter altijd terug in een vervullend leven, zowel persoonlijk als professioneel.

Wat is individuele coaching?

Individuele coaching, ook wel 1-op-1 coaching genoemd, is een persoonlijke aanpak die volledig op jou is gericht. Het draait om maatwerk, waarbij we samen naar jouw specifieke doelen en uitdagingen kijken en je begeleiden op jouw pad naar groei.

Verschillende soorten coaching die bestaan

Bij Loek Migchelbrink bieden we diverse vormen van coaching aan. Of je nu werkt aan persoonlijke uitdagingen zoals relaties, persoonlijke ontwikkeling of depressie, of aan professionele doelen zoals loopbaanontwikkeling, burn-out of werk-privé balans, ons 1-op-1 coachtraject is altijd afgestemd op jou en jouw coachdoelen.

Waarom kiezen voor Loek Migchelbrink?

Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch en resultaatgericht. Ik geloof in de kracht van individuele begeleiding om jouw doelen te bereiken. Laten we samen aan de slag gaan om jouw levenspad vorm te geven en je te ondersteunen in jouw persoonlijke groei.

Ben jij klaar om stappen te zetten richting een betere versie van jezelf? Neem contact op voor een gratis consult en ontdek hoe ik je kan ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en succes.

Als je een situatie wil veranderen, moet je jezelf veranderen. - Loek

Pamela van der Pol
Pamela van der Pol
02/11/2023
Bij Loek heb ik een aantal coach sessies gedaan, omdat ik vast liep in mijn huidige werk. Loek heeft mij geholpen terug te gaan naar de basis. Door verschillende oefeningen kwam ik meer over mijzelf te weten. Waardoor ik nu beter weet wat ik wil en kan. Loek neemt alle tijd voor je kunt veilig open je verhaal aan hem kwijt. Dankjewel!
Liam Swan
Liam Swan
26/10/2023
I have been training with Loek for 3 years now and doing so has improved my physical as well as mental wellbeing. He is a very knowledgable coach, keeps training sessions fresh and is always a friendly face to talk to. Working out with him is often the highlight of my week. I can definitely recommend him to help with any goals you wish to achieve
Maik de bruijn
Maik de bruijn
22/10/2023
Na meerdere jaren met Loek te hebben samengewerkt, kan ik zeggen dat hij een gepassioneerde en trainer en coach is die erg begaan is met zijn cliënten. Naast kennis over alle aspecten van sport en beweging weet hij ook veel over gezondheid en voeding. Ik leer nog steeds elke week nieuwe dingen van Loek en kijk elke week weer uit naar een intensieve trainingssessie die mij elke week fysiek en mentaal sterker maakt en mij ook precies genoeg uitdaagt.
Rens Haen
Rens Haen
08/10/2023
Mooie mensen en mooie inzichten op het Levenskracht seminar. Loek heeft een waardevolle aanpak vormgegeven waarmee je met focus en plezier richting je doelen toe kunt werken. Aanrader!
Wessel Dekker
Wessel Dekker
06/10/2023
Geweldige dag gehad op het seminar Levenskracht! Loek laat je letterlijk Levenskracht ervaren. Dikke aanrader, als je opzoek bent om meer uit je leven te halen en persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempelige manier wilt ervaren. Het seminar is heel praktisch, diepgaand, maar ook met de nodige humor beleef je een dag vol energie. Je komt meer te weten over jezelf, waar je heen wilt gaan en je verbind echt een volledige dag met jezelf, maar ook met gelijkgestemden. De fysieke workout, ademsessie en het ijsbad waren ook een fantastische ervaring. Kortom: Aanrader en ervaar het zelf!
Marloes Stronks
Marloes Stronks
05/10/2023
De seminar was een hele inspirerende en waardevolle dag, waarbij ik zowel op fysiek als persoonlijk vlak mooie en leerzame ervaringen heb mogen opdoen.
Daan Duijvestijn
Daan Duijvestijn
04/10/2023
Ik heb een hele waardevolle dag gehad bij Loek zijn Levenskracht seminar. Vol energie en nieuwe ideeën terug naar huis gereden. Bedankt Loek!
valesca nieuwenhuis
valesca nieuwenhuis
04/10/2023
Afgelopen zondag heb ik de seminar ''Levenskracht'' bijgewoond onder begeleiding van Loek. Ik zou je zeker aanraden om mee te doen wanneer je voor een belangrijke koerswijziging in je leven staat, dit seminar kan je extra inzichten geven in wat voor jou belangrijk is in deze situatie en welke stappen je moet ondernemen om hier te komen. Een goede stok achter de deur dus! Daarnaast, de dynamiek van de verschillende mensen aanwezig maakte het een gezellige middag waar ik veel energie en inspiratie uit heb gehaald. Dankjewel Loek - je bent hier geknipt voor! Groetjes, Valesca
David da Silva Rosa
David da Silva Rosa
03/10/2023
Loek heeft mij goed kunnen helpen bij het opstellen van doelen en een planning voor mijn onderneming. Loek communiceert super, is betrokken, en heeft het hart op de goede plek. Dankjewel!
Rob Boonman
Rob Boonman
05/07/2023
Het was een inspirerende en leerzame workshop!

Klaar voor een coachingstraject?

Laten we samen op ontdekkingstocht gaan