Vitaliteit voor bedrijven
Bouw aan een gezonde werkomgeving

Vitaliteit voor bedrijven

Waarom bedrijfsvitaliteit onmisbaar is

Het is cruciaal voor elk bedrijf om te investeren in de gezondheid van hun werknemers. Met een toenemend ziekteverzuim en stijgende burn-out cijfers zijn vitale medewerkers essentiëler dan ooit. Een ziekteverzuim kost gemiddeld €250 per dag, en met een gemiddeld ziekteverzuim van 5,6% in 2022 blijven de ziektekosten stijgen. Preventie is de sleutel tot succes; vitale medewerkers vormen de kern van een productieve werkomgeving.

Masterclass: Vitaliteit voor bedrijven

Welkom bij de Masterclass Vitaliteit, waar wij streven naar het versterken van jouw organisatie en haar medewerkers. Gedurende drie uur nemen wij je mee op een reis door alle essentiële aspecten van gezondheid en optimaal presteren. Onze focus ligt op beweging, voeding, slaap, stressmanagement en andere cruciale factoren die bijdragen aan vitale en krachtige teams binnen organisaties.

Vitaliteit voor bedrijven

Essentiële aspecten van bedrijfsvitaliteit

Tijdens onze Masterclass belichten we diverse thema’s zoals beweging, voeding, slaap, stressmanagement, ademhaling en de balans tussen inspanning en ontspanning. Een vitale organisatie begint bij vitale medewerkers. Zorg dat jouw organisatie optimaal presteert door de gezondheid van je team te waarborgen.

Wat doen bedrijven aan vitaliteit?

Inzicht krijgen in wat bedrijven doen om vitaliteit te bevorderen is essentieel. Van flexibele werktijden tot gezamenlijke sportactiviteiten, bedrijven implementeren verschillende strategieën om vitaliteit te stimuleren.

De impact van gezonde ondernemingen op succes

Gezonde bedrijven boeken meer succes. Een vitale werkomgeving leidt tot verhoogde productiviteit, verminderd ziekteverzuim en een hogere werknemerstevredenheid. Leer hoe onze Masterclass Vitaliteit jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen.

Vitaal leiderschap: bouw aan Een sterke organisatiecultuur

Leiders spelen een cruciale rol in het bevorderen van een gezonde bedrijfscultuur. Ontdek hoe vitaal leiderschap kan bijdragen aan het welzijn van werknemers en het succes van de organisatie tijdens onze Masterclass Vitaliteit.

Maak jouw bedrijf fit met Loek Migchelbrink

Kom vandaag nog in contact en ontdek hoe onze Masterclass Vitaliteit jouw organisatie kan versterken. Samen bouwen we aan een gezonde en productieve werkomgeving.

You don’t build culture by offering free snacks or a gym membership or open seating. You build culture by taking care of people, and understanding what they care about. - Gary Vaynerchuk

Pamela van der Pol
Pamela van der Pol
02/11/2023
Bij Loek heb ik een aantal coach sessies gedaan, omdat ik vast liep in mijn huidige werk. Loek heeft mij geholpen terug te gaan naar de basis. Door verschillende oefeningen kwam ik meer over mijzelf te weten. Waardoor ik nu beter weet wat ik wil en kan. Loek neemt alle tijd voor je kunt veilig open je verhaal aan hem kwijt. Dankjewel!
Liam Swan
Liam Swan
26/10/2023
I have been training with Loek for 3 years now and doing so has improved my physical as well as mental wellbeing. He is a very knowledgable coach, keeps training sessions fresh and is always a friendly face to talk to. Working out with him is often the highlight of my week. I can definitely recommend him to help with any goals you wish to achieve
Maik de bruijn
Maik de bruijn
22/10/2023
Na meerdere jaren met Loek te hebben samengewerkt, kan ik zeggen dat hij een gepassioneerde en trainer en coach is die erg begaan is met zijn cliënten. Naast kennis over alle aspecten van sport en beweging weet hij ook veel over gezondheid en voeding. Ik leer nog steeds elke week nieuwe dingen van Loek en kijk elke week weer uit naar een intensieve trainingssessie die mij elke week fysiek en mentaal sterker maakt en mij ook precies genoeg uitdaagt.
Rens Haen
Rens Haen
08/10/2023
Mooie mensen en mooie inzichten op het Levenskracht seminar. Loek heeft een waardevolle aanpak vormgegeven waarmee je met focus en plezier richting je doelen toe kunt werken. Aanrader!
Wessel Dekker
Wessel Dekker
06/10/2023
Geweldige dag gehad op het seminar Levenskracht! Loek laat je letterlijk Levenskracht ervaren. Dikke aanrader, als je opzoek bent om meer uit je leven te halen en persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempelige manier wilt ervaren. Het seminar is heel praktisch, diepgaand, maar ook met de nodige humor beleef je een dag vol energie. Je komt meer te weten over jezelf, waar je heen wilt gaan en je verbind echt een volledige dag met jezelf, maar ook met gelijkgestemden. De fysieke workout, ademsessie en het ijsbad waren ook een fantastische ervaring. Kortom: Aanrader en ervaar het zelf!
Marloes Stronks
Marloes Stronks
05/10/2023
De seminar was een hele inspirerende en waardevolle dag, waarbij ik zowel op fysiek als persoonlijk vlak mooie en leerzame ervaringen heb mogen opdoen.
Daan Duijvestijn
Daan Duijvestijn
04/10/2023
Ik heb een hele waardevolle dag gehad bij Loek zijn Levenskracht seminar. Vol energie en nieuwe ideeën terug naar huis gereden. Bedankt Loek!
valesca nieuwenhuis
valesca nieuwenhuis
04/10/2023
Afgelopen zondag heb ik de seminar ''Levenskracht'' bijgewoond onder begeleiding van Loek. Ik zou je zeker aanraden om mee te doen wanneer je voor een belangrijke koerswijziging in je leven staat, dit seminar kan je extra inzichten geven in wat voor jou belangrijk is in deze situatie en welke stappen je moet ondernemen om hier te komen. Een goede stok achter de deur dus! Daarnaast, de dynamiek van de verschillende mensen aanwezig maakte het een gezellige middag waar ik veel energie en inspiratie uit heb gehaald. Dankjewel Loek - je bent hier geknipt voor! Groetjes, Valesca
David da Silva Rosa
David da Silva Rosa
03/10/2023
Loek heeft mij goed kunnen helpen bij het opstellen van doelen en een planning voor mijn onderneming. Loek communiceert super, is betrokken, en heeft het hart op de goede plek. Dankjewel!
Rob Boonman
Rob Boonman
05/07/2023
Het was een inspirerende en leerzame workshop!

Klaar voor een Masterclass?

Laten we samen op ontdekkingstocht gaan